×
Home Nieuws Livescore

Oranje worstelt in München: kritiek op Hato en Van de Ven.

Oranje worstelt in München: kritiek op Hato en Van de Ven.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 21:48 uur

Het Nederlands elftal heeft een moeizame start gemaakt in hun Nations League-wedstrijd tegen Duitsland in München. De openingsfase verliep allesbehalve soepel voor Oranje, dat moeite had om zich staande te houden tegen de Duitse druk. De ploeg van Ronald Koeman slaagde er niet in om indruk te maken, wat leidde tot veel kritiek op sociale media.

Bijzonder onder vuur ligt Jorrel Hato, die zijn debuut in de basis maakte. De jonge speler had het zichtbaar lastig en kon de verwachtingen niet waarmaken. Ook Micky van de Ven, die de taak had om Virgil van Dijk te vervangen, kreeg het zwaar te verduren. Zijn optreden werd door velen als onvoldoende beoordeeld, wat leidde tot een stortvloed aan reacties online.

Bondscoach Ronald Koeman ontkwam evenmin aan de kritiek. Zijn keuzes en tactische beslissingen werden op X, voorheen bekend als Twitter, uitvoerig besproken en bekritiseerd. Supporters en analisten uitten hun zorgen over de huidige vorm van het team en de strategie die Koeman hanteert.

De druk op Oranje neemt toe na deze teleurstellende start. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor het team als ze hun ambities in de Nations League willen waarmaken. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor het herstel van vertrouwen en het verbeteren van hun spel.