×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord introduceert driemanschap als technisch management team oplossing.

Feyenoord introduceert driemanschap als technisch management team oplossing.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 21:08 uur

Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, heeft een vernieuwde organisatiestructuur voor de club onthuld. In plaats van te vertrouwen op één technisch directeur, heeft Te Kloese gekozen voor een innovatieve aanpak door een 'technisch management team' samen te stellen. Dit team, bestaande uit drie deskundige leden, zal hem ondersteunen en ontlasten op het gebied van technische zaken binnen de club.

Het besluit om een team te vormen in plaats van een enkele technisch directeur aan te stellen, kwam voort uit de uitdaging om de juiste kandidaat voor die positie te vinden. Ondanks intensieve zoektochten en gesprekken bleek het lastig om één persoon te vinden die aan alle eisen voldeed. Daarom besloot Te Kloese om de verantwoordelijkheden te verdelen over meerdere experts, zodat de club kan profiteren van een breder scala aan kennis en ervaring.

Met deze nieuwe structuur hoopt Feyenoord niet alleen efficiënter te kunnen opereren, maar ook flexibeler te zijn in het inspelen op de dynamische wereld van het voetbal. Het technisch management team zal nauw samenwerken met Te Kloese om de sportieve ambities van de club te realiseren en de toekomst van Feyenoord verder vorm te geven. Deze strategische verandering markeert een belangrijke stap in de evolutie van de club en toont de bereidheid om traditionele structuren te herzien ten gunste van innovatie en vooruitgang.