×
Home Nieuws Livescore

Koeman kiest snel: Van de Ven en Hato starten.

Koeman kiest snel: Van de Ven en Hato starten.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 20:56 uur

Ronald Koeman had weinig tijd nodig om zijn keuze te maken voor de verdediging van het Nederlands elftal in de aankomende Nations League-wedstrijd tegen Duitsland. De bondscoach wist al snel dat hij Micky van de Ven centraal wilde positioneren. Naast hem zou Jorrel Hato de rol van linksback op zich nemen.

Koeman's beslissing kwam niet als een verrassing voor degenen die de ontwikkelingen binnen het team op de voet volgen. Van de Ven heeft zich de afgelopen tijd bewezen als een betrouwbare kracht in het hart van de verdediging. Zijn sterke fysieke aanwezigheid en inzicht in het spel maken hem een logische keuze voor deze cruciale positie.

Aan de linkerkant van de verdediging krijgt Jorrel Hato de kans om zijn talenten te tonen. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn snelheid en aanvallende impulsen, eigenschappen die Koeman graag ziet in zijn backs. Hato's vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, maakt hem een waardevolle toevoeging aan de opstelling.

Met deze keuzes hoopt Koeman een solide defensieve basis te leggen tegen de sterke Duitse tegenstander. De wedstrijd belooft een spannende confrontatie te worden, waarbij de Nederlandse verdediging een sleutelrol zal spelen in het behalen van een positief resultaat.