×
Home Nieuws Livescore

Petr Cech weerstond comeback-verleiding van Ligue 2-club Dunkerque.

Petr Cech weerstond comeback-verleiding van Ligue 2-club Dunkerque.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 14:48 uur

Petr Cech, de legendarische doelman die zijn stempel drukte op het internationale voetbal, stond zes maanden geleden op het punt om zijn rentree te maken in het professionele voetbal. Het was het Franse team Dunkerque, dat actief is in de Ligue 2, dat de verleiding niet kon weerstaan en een poging waagde om de ervaren keeper aan te trekken.

De club uit Noord-Frankrijk zag in Cech een ideale versterking voor hun selectie en hoopte dat zijn ervaring en leiderschap de ploeg naar nieuwe hoogten konden stuwen. Ondanks hun enthousiasme en inspanningen om de voormalige Chelsea- en Arsenal-keeper te overtuigen, bleek de missie uiteindelijk tevergeefs.

Cech, die na zijn actieve carrière een rol als technisch adviseur bij Chelsea op zich nam, koos ervoor om zijn rentree in het profvoetbal niet te maken. Hoewel de verleiding groot was, besloot hij zijn focus te behouden op zijn huidige verantwoordelijkheden en zijn leven buiten het veld. Dunkerque moet nu verder zoeken naar andere versterkingen om hun ambities in de Ligue 2 waar te maken.