×
Home Nieuws Livescore

Tchouameni verdedigt Mbappé na Zweeds nachtleven avontuur.

Tchouameni verdedigt Mbappé na Zweeds nachtleven avontuur.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 13:08 uur

Aurelien Tchouameni is in de bres gesprongen voor zijn teamgenoot Kylian Mbappé, die tijdens de huidige interlandperiode niet aanwezig is bij de Franse nationale ploeg. De afwezigheid van de sterspeler heeft de gemoederen in Frankrijk flink beziggehouden, vooral nadat hij werd gesignaleerd in het nachtleven van Zweden. Dit leidde tot een storm van kritiek vanuit verschillende hoeken.

De Franse media en fans waren niet te spreken over de keuze van Mbappé om zijn vrije tijd door te brengen in een Zweedse club, terwijl zijn teamgenoten zich voorbereiden op belangrijke wedstrijden. Velen vragen zich af of zijn prioriteiten wel bij het nationale team liggen. De druk op de jonge aanvaller nam toe, met vragen over zijn toewijding en professionaliteit.

Tchouameni, die zelf een belangrijke rol speelt in het Franse elftal, heeft echter publiekelijk zijn steun uitgesproken voor Mbappé. Hij benadrukte dat de aanvaller recht heeft op zijn eigen keuzes en dat zijn afwezigheid niet betekent dat hij minder betrokken is bij het team. Volgens Tchouameni is het belangrijk om de context te begrijpen en niet te snel te oordelen.

De discussie over Mbappé's afwezigheid en zijn nachtelijke uitstapje heeft de aandacht afgeleid van de prestaties van het Franse team. Toch blijft de vraag hangen of de kritiek op Mbappé terecht is, of dat het simpelweg een storm in een glas water is. Wat de uitkomst ook mag zijn, het is duidelijk dat de druk op de schouders van de jonge ster alleen maar groter is geworden.