×
Home Nieuws Livescore

Hoeness wees Manchester United af voor Ten Hag-vervanging.

Hoeness wees Manchester United af voor Ten Hag-vervanging.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 10:56 uur

Volgens het Duitse medium BILD heeft Sebastien Hoeness, de huidige trainer van VfB Stuttgart, afgelopen zomer een opmerkelijke beslissing genomen door een aanbod van Manchester United naast zich neer te leggen. De Engelse club had hem benaderd als mogelijke opvolger van Erik ten Hag, die destijds onder vuur lag.

Voordat Ten Hag in juli zijn contract bij Manchester United verlengde, had de clubleiding al contact gezocht met Hoeness. De Nederlandse coach kreeg destijds veel kritiek, wat de club ertoe bracht om alternatieven te overwegen. Hoeness, die inmiddels indruk maakt met zijn werk bij Stuttgart, koos er echter voor om het aanbod af te slaan en zijn focus te behouden op zijn huidige team.

De keuze van Hoeness om bij Stuttgart te blijven, kan worden gezien als een blijk van vertrouwen in zijn project bij de Duitse club. Ondanks de verleidelijke kans om naar de Premier League te gaan, lijkt hij vastberaden om zijn ambities in de Bundesliga na te streven. Deze beslissing onderstreept niet alleen zijn loyaliteit aan Stuttgart, maar ook zijn geloof in de mogelijkheden die hij daar ziet.