×
Home Nieuws Livescore

Rensch prijst Farioli: "Net als Ten Hag, maar beter."

Rensch prijst Farioli:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 09:10 uur

Devyne Rensch heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn huidige coach, Francesco Farioli. De jonge rechtsback ziet opvallende overeenkomsten tussen de Italiaanse trainer en zijn voormalige mentor, Erik ten Hag. In een interview met Voetbal International vertelt Rensch hoe Farioli hem helpt om zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Rensch, die eerder onder de vleugels van Ten Hag speelde, merkt dat Farioli een vergelijkbare aanpak hanteert. "Er zijn veel overeenkomsten in hun manier van coachen," legt hij uit. "Beiden hebben oog voor detail en weten precies hoe ze het beste uit hun spelers kunnen halen." Deze herkenbare stijl van trainen geeft Rensch vertrouwen en motiveert hem om zich verder te ontwikkelen.

De invloed van Farioli op Rensch is duidelijk merkbaar. De rechtsback voelt dat hij onder de Italiaanse coach stappen maakt die hij eerder niet voor mogelijk hield. "Hij daagt me uit om mijn grenzen te verleggen en nieuwe aspecten van mijn spel te ontdekken," zegt Rensch enthousiast. Deze persoonlijke groei is voor hem een belangrijke drijfveer om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Met Farioli aan het roer ziet Rensch de toekomst met optimisme tegemoet. Hij is vastberaden om zijn potentieel volledig te benutten en zijn team naar succes te leiden. "Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg en kijk ernaar uit om samen met de coach en mijn teamgenoten te blijven groeien," besluit hij.