×
Home Nieuws Livescore

Sergiño Dest: Xavi niet altijd eerlijk, toch prachtige tijd

Sergiño Dest: Xavi niet altijd eerlijk, toch prachtige tijd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 08:48 uur

Jonge Nederlandse voetballer Sergiño Dest heeft onthuld dat hij twijfels heeft over de eerlijkheid van zijn voormalige coach Xavi tijdens hun tijd samen bij FC Barcelona. Dest, die momenteel uitkomt voor PSV, sprak openhartig over zijn ervaringen in een interview met Diario AS. Ondanks de uitdagende momenten die hij heeft meegemaakt, beschrijft de talentvolle verdediger zijn periode bij de Catalaanse club als zowel 'ongelooflijk' als 'prachtig'.

Dest, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, gaf aan dat hij en Xavi niet altijd op één lijn zaten tijdens hun gezamenlijke periode bij Barcelona. De jonge Nederlander voelde zich soms niet volledig begrepen door de coach, wat tot frustraties leidde. Ondanks deze strubbelingen kijkt Dest toch met warme gevoelens terug op zijn tijd bij de Spaanse grootmacht.

De 21-jarige verdediger benadrukte dat hij veel heeft geleerd tijdens zijn verblijf in Barcelona en dat het hem heeft geholpen om zich verder te ontwikkelen als voetballer. Dest is vastbesloten om zijn carrière bij PSV voort te zetten en hoopt in de toekomst nog meer successen te behalen. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid belooft Sergiño Dest een speler te worden om in de gaten te houden in de voetbalwereld.