×
Home Nieuws Livescore

Priske geraakt door kritiek en onthult Feyenoord speelstijl

Priske geraakt door kritiek en onthult Feyenoord speelstijl
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 14 oktober 2024 08:08 uur

In een openhartig interview met Feyenoord Magazine heeft Brian Priske laten weten dat hij zich dit seizoen geraakt heeft gevoeld door bepaalde kritiek. De Deense trainer, die aan het roer staat bij Feyenoord, deelde zijn gedachten over hoe hij de Rotterdamse club wil laten spelen in het lopende seizoen.

Priske, die bekend staat om zijn gedrevenheid en tactische inzicht, benadrukte in het interview het belang van een aanvallende speelstijl. Hij wil dat Feyenoord op een attractieve manier voetbalt, waarbij de nadruk ligt op snel en verzorgd positiespel. De trainer is vastberaden om de spelers te inspireren en te motiveren om het beste uit henzelf te halen en zo de supporters te vermaken.

Met zijn visie op het spel en zijn streven naar succes, hoopt Priske de harten van de Feyenoord-fans te veroveren en de club naar nieuwe hoogten te brengen. Hij is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en om samen met de spelers te bouwen aan een succesvolle toekomst voor Feyenoord. De supporters kunnen zich verheugen op een seizoen vol passie, strijd en attractief voetbal onder leiding van de gedreven Deense coach.