×
Home Nieuws Livescore

Quilindschy Hartman noemt Thomas Beelen 'onbevangen meme' in podcast

Quilindschy Hartman noemt Thomas Beelen 'onbevangen meme' in podcast
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 22:32 uur

Jonge Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft in een recente aflevering van de Cor Potcast zijn bewondering uitgesproken voor zijn teamgenoot Thomas Beelen. Hartman beschrijft Beelen als een speler die bekend staat om zijn onbevangenheid en positieve instelling op het veld. Volgens Hartman wordt Beelen door zijn medespelers bij Feyenoord soms zelfs als een soort 'meme' gezien, vanwege zijn unieke karakter en humoristische trekjes.

De lof van Hartman voor Beelen komt niet uit de lucht vallen. De jonge verdediger benadrukt dat Beelen niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een belangrijke rol speelt in het team. Zijn vrolijke en ontspannen houding zorgt voor een goede sfeer binnen de selectie en draagt bij aan de teamgeest. Hartman prijst Beelen dan ook als een waardevolle toevoeging aan het Feyenoord-team.

Hoewel Beelen misschien niet altijd de meest serieuze speler is, is zijn bijdrage aan het team volgens Hartman van onschatbare waarde. De verdediger benadrukt dat Beelen met zijn onbevangenheid en humor een positieve invloed heeft op de groep en helpt om de sfeer binnen het team luchtig en plezierig te houden. Met zijn unieke persoonlijkheid weet Beelen zich te onderscheiden en een speciale plek in het hart van zijn medespelers te veroveren.