×
Home Nieuws Livescore

Arnautović opent score met kiezelhard schot tegen Noorwegen

Arnautović opent score met kiezelhard schot tegen Noorwegen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 21:48 uur

In een spectaculaire vertoning tijdens het Nations League-duel tussen Oostenrijk en Noorwegen heeft Marko Arnautović zijn stempel gedrukt met een verbluffend doelpunt. De aanvoerder van het Oostenrijkse team en voormalig aanvaller van FC Twente, die momenteel speelt voor Internazionale, opende de score met een kiezelhard schot dat via de lat in het doel belandde. De Noorse doelman stond erbij en keek ernaar, volstrekt kansloos tegenover de krachtige precisie van Arnautović.

Het doelpunt van Arnautović zorgde voor een vroege voorsprong voor Oostenrijk en bracht het publiek in extase. Zijn schot liet zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest gevreesde aanvallers in het internationale voetbal. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid wist hij de Noorse verdediging te slim af te zijn en zijn team op voorsprong te zetten.

De fans van Oostenrijk juichten luidkeels voor Arnautović, die met zijn doelpunt de toon zette voor een spannende wedstrijd. Zijn vastberadenheid en scherpte op het veld waren duidelijk zichtbaar en inspireerden zijn teamgenoten om nog harder te strijden voor de overwinning. Arnautović bewees wederom zijn waarde als leider en doelpuntenmaker, en liet zien dat hij een speler is die altijd op het juiste moment kan toeslaan.