×
Home Nieuws Livescore

John Rep succesvol geopereerd: dankbaar voor massale steun.

John Rep succesvol geopereerd: dankbaar voor massale steun.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 20:32 uur

Voormalig voetballer John Rep heeft een succesvolle operatie ondergaan. De oud-speler van clubs als Ajax, Feyenoord, Valencia en het Nederlands elftal heeft afgelopen week op de intensive care gelegen in afwachting van de plaatsing van een pacemaker. Rep, die zijn dankbaarheid heeft uitgesproken voor de overweldigende steun die hij heeft ontvangen, deelde zijn gevoelens met De Telegraaf.

De 69-jarige Rep, die bekend staat om zijn elegante speelstijl en doelpunten, is nu op weg naar herstel na de ingreep. De voormalige voetballer, die geliefd is bij vele voetbalfans, kreeg veel steunbetuigingen vanuit de voetbalwereld en daarbuiten. Zijn familie en vrienden zijn opgelucht dat de operatie succesvol is verlopen en kijken hoopvol naar de toekomst.

John Rep kijkt nu vooruit naar een periode van revalidatie en rust om zijn gezondheid te herstellen. De voetballegende, die nog steeds betrokken is bij de sportwereld, hoopt snel weer op de been te zijn en zijn passie voor voetbal voort te zetten. De steun en warme woorden van fans en collega's hebben hem gesterkt tijdens deze uitdagende periode en hij is vastbesloten om sterker terug te komen.