×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber strijdt voor plek in Nederlands elftal.

Quinten Timber strijdt voor plek in Nederlands elftal.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 18:08 uur

Feyenoord-captain Quinten Timber heeft zijn zinnen gezet op een plek in het Nederlands elftal. De talentvolle middenvelder is vastberaden om zijn kans te grijpen en een onuitwisbare indruk achter te laten op bondscoach Frank de Boer. Ondanks de felle concurrentie op het middenveld, gelooft Timber in zijn eigen kwaliteiten en vastberadenheid om zijn plek in Oranje te veroveren.

Met zijn sterke optredens bij Feyenoord heeft Timber bewezen een belangrijke schakel te zijn op het middenveld. Zijn dynamiek, technische vaardigheden en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging voor zowel club als land. De 23-jarige middenvelder is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Nederlands elftal en zijn talenten te laten zien op het hoogste internationale podium.

De weg naar een plek in het Nederlands elftal is echter bezaaid met obstakels, gezien de moordende concurrentie binnen de selectie. Timber beseft dat hij tot het uiterste zal moeten gaan en zichzelf continu zal moeten blijven verbeteren om zijn doel te bereiken. Met een mix van vastberadenheid, talent en hard werk is Quinten Timber vastbesloten om zijn droom waar te maken en te schitteren in het Oranje shirt.