×
Home Nieuws Livescore

Martinelli mogelijk afwezig tegen PSV in cruciale Champions League-wedstrijd

Martinelli mogelijk afwezig tegen PSV in cruciale Champions League-wedstrijd
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 19:16 uur

In een ongelukkige wending van het lot, kan Arsenal woensdag mogelijk niet rekenen op de aanwezigheid van Gabriel Martinelli in hun Champions League-thuiswedstrijd tegen PSV. De Braziliaanse vleugelaanvaller moest zondag geblesseerd het veld verlaten tijdens het duel met Everton.

Martinelli begon de wedstrijd tegen Everton als een van de basisspelers, maar halverwege de eerste helft moest hij al vroegtijdig het veld verlaten. Mikel Arteta was gedwongen om zijn belangrijke aanvaller te vervangen door Leandro Trossard. Het was een bittere pil voor Martinelli, die kort daarvoor nog een doelpunt afgekeurd zag worden.

Op dit moment is de ernst van de blessure van Martinelli nog onduidelijk. Het is mogelijk dat hij niet op tijd hersteld is voor het treffen met PSV, dat aanstaande woensdag in Londen plaatsvindt. Wat wel zeker is, is dat Jurriën Timber in ieder geval niet aanwezig zal zijn tegen de Eindhovenaren. Hij raakte ernstig geblesseerd tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen.

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV begint woensdag om 21.00 uur. Het is afwachten of Martinelli op tijd fit genoeg zal zijn om zijn team te ondersteunen in deze belangrijke wedstrijd.