×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax geeft 'masterclass' in Italië over Mbappé-stoppen

Trainer Ajax geeft 'masterclass' in Italië over Mbappé-stoppen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 15:16 uur

Tijdens de recente interlandperiode heeft Francesco Farioli een reis gemaakt naar Italië om deel te nemen aan het prestigieuze Il Festivo dello Sport, georganiseerd door La Gazzetta dello Sport. De trainer van Ajax nam deel aan een 'masterclass' waarin hij zijn tactieken onthulde over hoe hij erin slaagde om als trainer van OGC Nice de gevaarlijke Kylian Mbappé te stoppen.

Farioli deelde tijdens het evenement niet alleen inzichten over zijn succesvolle strategieën op het veld, maar ook over zijn persoonlijke achtergrond. Zo sprak hij openhartig over zijn tijd als student en zijn beginjaren als trainer. Deze unieke kijk in het leven van de coach bood een interessante blik op de persoon achter de tactieken.

De aanwezigen bij Il Festivo dello Sport waren onder de indruk van Farioli's presentatie en zijn vermogen om complexe voetbaltactieken op een begrijpelijke manier over te brengen. Zijn ervaring en kennis werden gewaardeerd door zowel fans als mede-trainers die aanwezig waren bij het evenement.

Al met al was de deelname van Francesco Farioli aan het Il Festivo dello Sport een waardevolle toevoeging aan het programma, waarbij zijn inzichten en passie voor het spel de aanwezigen wisten te inspireren en te intrigeren.