×
Home Nieuws Livescore

Timon Wellenreuther worstelt met reserverol bij Feyenoord.

Timon Wellenreuther worstelt met reserverol bij Feyenoord.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 14:56 uur

Timon Wellenreuther heeft openhartig gesproken over de uitdagingen die hij heeft ervaren als reservedoelman bij Feyenoord. In een interview met Feyenoord Magazine onthulde de doelman dat hij het moeilijk heeft gehad met zijn rol op de bank. Wellenreuther gaf toe dat hij regelmatig thuis zat te balen van zijn situatie, maar benadrukte dat hij altijd de mentale kracht heeft gevonden om de knop om te zetten.

De Duitse keeper, die achter Justin Bijlow in de pikorde staat, vertelde dat het niet eenvoudig was om zijn frustraties te beheersen en gemotiveerd te blijven. Ondanks de teleurstelling van het niet spelen, bleef Wellenreuther vastberaden om zichzelf te blijven pushen en klaar te zijn wanneer zijn kans zich zou voordoen.

Wellenreuther erkende dat het een mentale strijd was om positief te blijven en zijn focus te behouden, maar hij putte kracht uit de steun van zijn teamgenoten en de coaching staff. De doelman benadrukte het belang van doorzettingsvermogen en professionaliteit, en gaf aan dat hij blijft werken aan zijn ontwikkeling en klaar staat om zijn team te helpen wanneer dat nodig is.