×
Home Nieuws Livescore

Antoni Milambo verlaat Jong Oranje trainingskamp door ziekte.

Antoni Milambo verlaat Jong Oranje trainingskamp door ziekte.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 12:16 uur

Antoni Milambo, de veelbelovende middenvelder van Feyenoord, heeft helaas zijn verblijf in het trainingskamp van Jong Oranje voortijdig moeten beëindigen vanwege ziekte. De 20-jarige speler was zich volop aan het voorbereiden op het aankomende duel tegen Jong Zweden, maar zal deze wedstrijd nu aan zich voorbij moeten laten gaan.

Het nieuws van Milambo's gedwongen vertrek uit het trainingskamp komt als een tegenvaller voor zowel de speler zelf als het team. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld was hij een belangrijke schakel in de plannen van Jong Oranje voor het komende duel. Zijn afwezigheid zal dan ook zeker voelbaar zijn tijdens de wedstrijd tegen Jong Zweden.

De medische staf van Jong Oranje zal er nu alles aan doen om Milambo zo snel mogelijk weer fit te krijgen, zodat hij spoedig zijn plek in het team kan hervatten. Ondertussen zullen zijn teamgenoten zich moeten aanpassen aan zijn afwezigheid en zich extra moeten inzetten om het gemis van de getalenteerde middenvelder op te vangen. We wensen Antoni Milambo een spoedig herstel en hopen hem snel weer in actie te zien op het voetbalveld.