×
Home Nieuws Livescore

Italiaanse trainer Farioli prijst winnaarsmentaliteit Ajax-speler

Italiaanse trainer Farioli prijst winnaarsmentaliteit Ajax-speler
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 11:08 uur

De Italiaanse trainer Francesco Farioli heeft in een recent interview met Gianluca Di Marzio zijn eerste maanden bij Ajax besproken. Farioli, die onlangs bij de Nederlandse club is begonnen, erkent dat hij nu deel uitmaakt van een team dat gewend is om te winnen. De trainer uit Italië heeft zijn bewondering uitgesproken voor de professionele en winnende mentaliteit die heerst binnen de club.

Farioli heeft speciale lof toegezwaaid aan één speler in het bijzonder, wiens prestaties en toewijding hem hebben weten te imponeren. De Italiaanse trainer is onder de indruk van de kwaliteiten en het harde werk van deze speler, die een belangrijke rol speelt in het succes van Ajax. Farioli benadrukt het belang van teamwork en de individuele bijdrage van spelers om tot goede resultaten te komen.

Met zijn ervaring en passie voor het spel, is Farioli vastbesloten om Ajax naar nog grotere hoogten te brengen. De trainer is ambitieus en heeft hoge verwachtingen van zowel zichzelf als zijn team. Hij gelooft dat met de juiste mindset en inzet, Ajax in staat zal zijn om successen te blijven behalen en te blijven strijden om prijzen in zowel nationale als internationale competities.