×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax Vrouwen onthult verleden als Feyenoord-fan

Trainer Ajax Vrouwen onthult verleden als Feyenoord-fan
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 13 oktober 2024 08:32 uur

Trainer Hesterine de Reus van de Ajax Vrouwen heeft wederom voor opschudding gezorgd met een opmerkelijke uitspraak. Na eerder al de gemoederen bezig te hebben gehouden door de teleurstelling van het mislopen van de Champions League te minimaliseren, heeft ze nu onthuld dat ze in haar jeugd een fan was van Feyenoord. Deze verrassende bekentenis komt vlak voor De Klassieker, de beladen wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.

De Reus, die bekend staat om haar directe en soms controversiële uitspraken, heeft met haar verleden als Feyenoord-supporter mogelijk voor wat wenkbrauwen doen fronsen bij de Ajax-achterban. Het is ongebruikelijk voor een trainer van de Amsterdamse club om openlijk toe te geven dat ze ooit de aartsrivaal heeft gesteund. De timing van haar onthulling, zo vlak voor de belangrijke confrontatie met Feyenoord, voegt nog meer spanning toe aan het toch al beladen duel.

De reacties op de uitspraak van De Reus zijn verdeeld. Sommige fans prijzen haar eerlijkheid en openheid, terwijl anderen zich afvragen of haar verleden als Feyenoord-fan invloed kan hebben op haar huidige werk bij Ajax. Hoe dan ook, de trainer blijft vastberaden en gefocust op het behalen van succes met haar team, ongeacht haar voormalige clubvoorkeur. De Klassieker belooft nu nog meer beladen te worden met deze opmerkelijke onthulling van Hesterine de Reus.