×
Home Nieuws Livescore

Spanje verslaat Denemarken en Portugal wint van Polen

Spanje verslaat Denemarken en Portugal wint van Polen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 oktober 2024 22:48 uur

Het Nederlands elftal heeft een spectaculaire overwinning geboekt op Frankrijk in de Nations League. Ondanks een vroege achterstand wisten de Oranje spelers onder leiding van bondscoach Frank de Boer terug te komen en met 2-1 te winnen. Memphis Depay en Georginio Wijnaldum waren de doelpuntenmakers voor Nederland, die hiermee een belangrijke stap zetten richting de volgende ronde van het toernooi.

In een andere wedstrijd wist Duitsland met overtuigende cijfers te winnen van Zwitserland. De Duitse ploeg, onder leiding van bondscoach Joachim Löw, was oppermachtig en won met 3-0. Timo Werner, Leroy Sané en Serge Gnabry waren de doelpuntenmakers voor Duitsland, dat hiermee laat zien dat het team in topvorm verkeert en serieus genomen moet worden in de Nations League.

Ook België wist een belangrijke overwinning te behalen in de Nations League. De Rode Duivels versloegen Engeland met 2-1, mede dankzij doelpunten van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. De Belgische ploeg, onder leiding van bondscoach Roberto Martinez, toonde veerkracht en karakter en liet zien dat het team klaar is voor de strijd om de titel in dit prestigieuze toernooi.