×
Home Nieuws Livescore

Van Halst: Nederlands elftal valt tegen, Dumfries indrukwekkend

Van Halst: Nederlands elftal valt tegen, Dumfries indrukwekkend
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 oktober 2024 21:08 uur

Het Nederlands elftal heeft vrijdagavond een teleurstellende vertoning laten zien tegen Hongarije, zo liet analist Jan van Halst weten. Tijdens het Nations League-duel ontbrak volgens Van Halst de gebruikelijke vastberadenheid en scherpte die hij eerder wel had gezien bij Oranje. Ondanks de matige prestatie van het team, wist één speler wel indruk te maken op Van Halst: Denzel Dumfries, de doelpuntenmaker van de avond.

Van Halst, die bekend staat om zijn scherpe analyses, was kritisch over het optreden van het Nederlands elftal tegen Hongarije. De analist benadrukte dat hij niet dezelfde overtuiging en daadkracht zag als in eerdere interlands. De spelers leken niet in topvorm te zijn en slaagden er niet in om het spel naar hun hand te zetten, wat resulteerde in een moeizame wedstrijd.

Desondanks was Van Halst vol lof over Denzel Dumfries, die met zijn doelpunt liet zien dat hij een belangrijke schakel kan zijn voor Oranje. De rechtsback toonde zich doelgericht en effectief in zijn spel, wat Van Halst als een lichtpuntje in de wedstrijd beschouwde. Met zijn positieve bijdrage wist Dumfries in ieder geval één persoon te imponeren in een verder teleurstellende avond voor het Nederlands elftal.