×
Home Nieuws Livescore

Oranje traint compleet voor Nations League, panna's vliegen rond

Oranje traint compleet voor Nations League, panna's vliegen rond
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 oktober 2024 19:16 uur

Het Nederlands elftal is vol goede moed begonnen aan de voorbereiding op het aankomende Nations League-duel tegen Duitsland. Met een complete selectie op het veld, werd er fanatiek getraind en werden er al flink wat trucjes uit de kast gehaald. Tijdens een intensieve rondo werden er enkele panna's uitgedeeld, waarbij opvallend genoeg Xavi Simons en Denzel Dumfries de pineut waren. Vooral Quinten Timber liet zien over een indrukwekkende techniek te beschikken door Simons op fraaie wijze te passeren.

De sfeer op het trainingsveld was goed en de spelers leken scherp en gemotiveerd. Bondscoach Frank de Boer keek tevreden toe hoe zijn team zich voorbereidde op de belangrijke wedstrijd tegen de oosterburen. De panna's zorgden voor de nodige hilariteit en competitiviteit onder de spelers, wat de teamgeest alleen maar leek te versterken.

Xavi Simons en Denzel Dumfries konden na de training gelukkig wel lachen om hun 'slachtofferschap' en toonden zich sportief in het incasseren van de panna's. Het incident leek de teamspirit alleen maar te versterken en de spelers leken nog meer gedreven om een goede prestatie neer te zetten tegen Duitsland. Met de positieve energie die op het trainingsveld te voelen was, lijkt Oranje klaar te zijn voor de uitdaging die voor hen ligt in de Nations League.