×
Home Nieuws Livescore

Benni McCarthy: Guardiola beter dan Ten Hag bij United

Benni McCarthy: Guardiola beter dan Ten Hag bij United
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 oktober 2024 15:48 uur

Voormalig assistent-trainer Benni McCarthy heeft zijn mening over Erik ten Hag bijgesteld en beweert nu dat alleen Pep Guardiola het beter zou doen bij Manchester United dan de huidige coach van Ajax. McCarthy, die twee seizoenen lang deel uitmaakte van de staf van Ten Hag, had eerder kritiek geuit op de Tukker. Echter, lijkt hij nu terug te komen op zijn eerdere uitspraken.

McCarthy, afkomstig uit Zuid-Afrika, heeft in een recent interview aangegeven dat hij meer respect heeft gekregen voor de werkwijze van Ten Hag en dat hij gelooft dat de Nederlandse coach het goed zou doen bij een topclub als Manchester United. De voormalige spits benadrukte dat Guardiola de enige trainer is die volgens hem nog beter zou presteren dan Ten Hag bij de Engelse club.

De uitspraken van McCarthy komen als een verrassing, gezien zijn eerdere kritiek op Ten Hag. Eerder deze maand had hij nog twijfels geuit over de capaciteiten van de Ajax-coach. Nu lijkt hij echter van gedachten te zijn veranderd en erkent hij de kwaliteiten van Ten Hag, die momenteel succesvol is met Ajax in zowel de nationale competitie als in Europa.

Het is opmerkelijk om te zien hoe McCarthy zijn standpunt heeft herzien en nu positiever is over de prestaties van Erik ten Hag. Deze ontwikkeling werpt een nieuw licht op de visie van de voormalige assistent-trainer en voegt een interessante wending toe aan het debat over de kwaliteiten van Ten Hag als coach.