×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Hato in Oranje, Koeman schuift Van de Ven

Van der Vaart: Hato in Oranje, Koeman schuift Van de Ven
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 12 oktober 2024 11:48 uur

Voormalig Oranje-ster Rafael van der Vaart heeft zijn voorspellingen gedeeld over de mogelijke opstelling van het Nederlands elftal voor het aankomende duel tegen Duitsland. Van der Vaart gelooft dat Jorrel Hato een kans kan krijgen in het team van bondscoach Ronald Koeman. De voormalige middenvelder denkt dat Koeman mogelijk Micky van de Ven zal opstellen als vervanger voor de geblesseerde Virgil van Dijk.

Van der Vaart, die zelf 109 interlands speelde voor Nederland, is van mening dat Hato de potentie heeft om een impact te maken in het nationale team. De jonge speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij zijn club en zou volgens Van der Vaart een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Oranje. De analist benadrukt echter dat de uiteindelijke beslissing aan Koeman is en dat het afwachten is hoe de bondscoach zijn opstelling zal vormgeven.

Met de blessure van sterspeler Van Dijk staat Koeman voor een uitdaging om zijn verdediging opnieuw in te richten. Van der Vaart suggereert dat Van de Ven, die momenteel speelt bij een Nederlandse club, de kans verdient om zijn kwaliteiten te tonen in het nationale team. De voormalige international benadrukt dat het belangrijk is voor Koeman om de juiste keuzes te maken om een sterke basis neer te zetten tegen de sterke Duitse tegenstander.

Het is afwachten of de voorspellingen van Van der Vaart zullen uitkomen en of Hato en Van de Ven daadwerkelijk een rol zullen spelen in het cruciale duel tegen Duitsland. De Nederlandse fans zullen gespannen afwachten op de officiële bekendmaking van de opstelling door bondscoach Koeman en hopen op een succesvolle wedstrijd voor Oranje.