×
Home Nieuws Livescore

Steijn verbaasd over vrijstaande Twente spelers: 'Dweilen zonder leiding'

Steijn verbaasd over vrijstaande Twente spelers: 'Dweilen zonder leiding'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 17:56 uur

Maurice Steijn, de voormalige profvoetballer en huidige coach van een Nederlandse voetbalclub, staat perplex van de onverklaarbare gebeurtenissen tijdens de wedstrijd tussen FC Twente en zijn team. Vooral Michel Vlap, een getalenteerde speler van FC Twente, wist keer op keer vrij te komen in de openingsfase. Steijn, die na de wedstrijd zijn gedachten deelde tijdens een persconferentie, beweert dat hij de Tukkers grondig heeft geanalyseerd. Hij begrijpt echter niet hoe het mogelijk is dat zijn spelers geen grip kregen op de situatie.

"Het was eigenlijk heel voorspelbaar," zegt Steijn met een frons op zijn gezicht. "Ik ken het spel van Twente maar al te goed. Maar goed, als je geen man markeert, als er geen duidelijke coaching en leiding is, waar moet je dan beginnen?"

De frustratie is duidelijk te horen in Steijns stem terwijl hij zijn onbegrip uit. Hij benadrukt het belang van leiding en coaching binnen het team en suggereert dat dit ontbrak tijdens de wedstrijd. "Zonder leiding en coaching is het als dweilen met de kraan open," voegt hij eraan toe.

Steijn lijkt teleurgesteld te zijn in het gebrek aan organisatie en discipline bij zijn spelers. Hij had gehoopt dat zijn analyse en strategie voldoende zouden zijn om de wedstrijd te winnen, maar helaas bleek dit niet het geval te zijn.

Het is duidelijk dat Steijn en zijn team nog werk te doen hebben om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. Het is aan hen om de nodige leiding en coaching te bieden, zodat ze sterker en beter voorbereid zijn op de volgende uitdaging.