×
Home Nieuws Livescore

Ajax behoudt optie tot terugkoop Youri Regeer van Twente.

Ajax behoudt optie tot terugkoop Youri Regeer van Twente.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 21:48 uur

Ajax heeft nog steeds de kans om hun voormalige talent, Youri Regeer, terug te halen van FC Twente. Dit nieuws werd onthuld door Leon ten Voorde, een bekende verslaggever van TC Tubantia. De 21-jarige middenvelder verruilde afgelopen zomer de hoofdstad voor Enschede, maar lijkt nu weer binnen handbereik van de Amsterdammers te zijn.

Regeer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, maakte een opmerkelijke overstap naar FC Twente in 2023. Zijn vertrek bij Ajax verraste velen, maar zijn ontwikkeling in het oosten van het land is niet onopgemerkt gebleven. Nu lijkt het erop dat de Amsterdamse club spijt heeft van het laten gaan van de talentvolle middenvelder en serieus overweegt om hem terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA.

De terugkoopclausule in het contract van Regeer biedt Ajax de mogelijkheid om hem voor een bepaalde prijs terug te halen naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Met zijn ervaring bij FC Twente en zijn potentieel als speler, zou zijn terugkeer naar Ajax een versterking kunnen betekenen voor het team van trainer Erik ten Hag. Het is nu afwachten of de Amsterdammers daadwerkelijk gebruik zullen maken van deze kans om Regeer weer in het rood-witte shirt te zien schitteren.