×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr.: Van Dijk blijft onmisbaar voor Oranje

Hans Kraay jr.: Van Dijk blijft onmisbaar voor Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 21:32 uur

Voormalig voetballer en huidig analist Hans Kraay jr. heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Virgil van Dijk in het huidige seizoen. Kraay is onder de indruk van de 33-jarige verdediger van Liverpool en gelooft dat Van Dijk nog steeds in staat is om zich verder te ontwikkelen. Volgens de analist is de kans groot dat Van Dijk de komende vijf jaar een vaste waarde blijft in het hart van de verdediging van het Nederlands elftal.

Kraay, die bekend staat om zijn scherpe analyses, ziet in Van Dijk een speler met een indrukwekkende staat van dienst en een ongekend talent. De voormalige verdediger van onder andere FC Utrecht en De Graafschap is van mening dat Van Dijk nog lang niet aan zijn plafond zit en dat hij zichzelf blijft uitdagen om te blijven groeien als speler.

Met zijn ervaring en leiderschap op het veld is Van Dijk volgens Kraay van onschatbare waarde voor zowel Liverpool als het Nederlands elftal. De analist is ervan overtuigd dat de verdediger een cruciale rol zal blijven spelen in het succes van zowel club als land. Kraay kijkt dan ook vol verwachting uit naar de komende jaren, waarin hij verwacht dat Van Dijk zijn stempel zal blijven drukken op het internationale voetbal.