×
Home Nieuws Livescore

Chelsea blijft worstelen: Pochettino onder druk na gelijkspel tegen Bournemouth

Chelsea blijft worstelen: Pochettino onder druk na gelijkspel tegen Bournemouth
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 17 september 2023 17:32 uur

In een teleurstellende vertoning slaagde Chelsea er opnieuw niet in om de overwinning binnen te slepen. De ploeg, ook wel bekend als The Blues, kon geen vuist maken tegen Bournemouth en heeft slechts één overwinning behaald in de eerste vijf wedstrijden. Dit zorgt voor toenemende druk op de schouders van manager Mauricio Pochettino.

Met een groot aantal blessures moest Chelsea aantreden met een improvisatie-elftal. Nicolas Jackson stond in de spits en kreeg al vroeg in de wedstrijd een uitstekende kans op een doelpunt. Helaas raakte hij slechts de lat. Aan de andere kant wist Bournemouth, waar Justin Kluivert en Luis Sinisterra geen basisplaats hadden, gevaarlijk te worden via Dango Ouattara.

Het ontbrak Chelsea aan creativiteit. Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. The Blues leken nog wel met drie punten naar huis te gaan, maar 'doelpuntenmaker' Levi Colwell werd uiteindelijk teruggefloten wegens buitenspel. Raheem Sterling en Mykhailo Mudryk probeerden nog wel iets te forceren, maar een doelpunt zat er niet meer in. Als gevolg van dit gelijkspel bevindt het team van manager Pochettino zich op de veertiende plaats in de Premier League.