×
Home Nieuws Livescore

Koeman twijfelt tussen Zirkzee en Brobbey als spits

Koeman twijfelt tussen Zirkzee en Brobbey als spits
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 20:48 uur

Het is een vraag die al een tijdje boven het hoofd van bondscoach Ronald Koeman hangt: wie wordt de vaste spits van het Nederlands elftal? Met de aanstaande wedstrijd tegen Hongarije in het vooruitzicht heeft Koeman besloten om Joshua Zirkzee een kans te geven in de basisopstelling. De jonge spits krijgt de kans om zich te bewijzen en zijn stempel te drukken op het team.

Echter, Koeman lijkt nog steeds te twijfelen over zijn keuze voor de vaste spits en hint naar een mogelijke wissel voor het volgende duel met Duitsland. Brian Brobbey wordt genoemd als een potentiƫle kandidaat om de positie over te nemen. De bondscoach houdt zijn kaarten dicht tegen de borst en wil de concurrentiestrijd tussen de twee talentvolle aanvallers aanwakkeren.

Met de kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland in het vooruitzicht, staat er veel op het spel voor Oranje. Koeman zal nauwlettend in de gaten houden hoe Zirkzee en Brobbey presteren en zal uiteindelijk de knoop doorhakken over wie de vaste spits van het Nederlands elftal zal worden. De concurrentie is moordend, maar dat kan alleen maar positief zijn voor de prestaties van het team.