×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr.: Micky van de Ven vaste linksback Oranje?

Hans Kraay jr.: Micky van de Ven vaste linksback Oranje?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 20:40 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay jr. heeft zijn optimisme geuit over de kansen van Micky van de Ven om een belangrijke rol te gaan spelen als vaste linksback in het Nederlands Elftal. Met de blessures van Quilindschy Hartman en Nathan Aké, ziet Kraay jr. een uitgelezen kans voor de verdediger van Tottenham Hotspur om zich te bewijzen op het internationale toneel.

Van de Ven, die momenteel uitkomt voor de Engelse club Tottenham Hotspur, heeft de aandacht getrokken van Kraay jr. met zijn sterke optredens in de verdediging. De afwezigheid van ervaren spelers als Hartman en Aké biedt de jonge talentvolle Van de Ven de mogelijkheid om zijn kwaliteiten te tonen en een blijvende indruk achter te laten bij bondscoach Frank de Boer.

Met zijn snelheid, tactisch inzicht en goede positionering lijkt Van de Ven volgens Kraay jr. alle ingrediënten in huis te hebben om een succesvolle carrière als vaste linksback voor Oranje na te streven. De komende periode zal cruciaal zijn voor de ontwikkeling van de jonge verdediger en het realiseren van zijn droom om een onmisbare schakel te worden in het Nederlands Elftal.