×
Home Nieuws Livescore

Driouech straalt bij PSV ondanks beperkte speeltijd

Driouech straalt bij PSV ondanks beperkte speeltijd
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 19:48 uur

De 22-jarige Couhaib Driouech straalt van geluk sinds zijn overgang naar PSV. De jonge linksbuiten is verheugd om deel uit te maken van de landskampioen en voelt zich helemaal op zijn plek in Eindhoven. Ondanks dat hij momenteel wat minder speeltijd krijgt vanwege de sterke concurrentie binnen het team, blijft Driouech positief en gemotiveerd om zichzelf te bewijzen.

Driouech, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft al laten zien wat hij in huis heeft tijdens zijn optredens voor PSV. Zijn aanpassingsvermogen en vastberadenheid om te slagen in het rood-witte shirt hebben hem al snel geliefd gemaakt bij de fans. Hoewel hij nog niet elke wedstrijd in de basis staat, blijft Driouech hard werken op de trainingen en wacht geduldig op zijn kans om te schitteren op het veld.

De concurrentie binnen de selectie van PSV is moordend, met ervaren spelers en opkomende talenten die allemaal strijden om een plek in het team. Driouech ziet dit echter als een kans om zichzelf te verbeteren en te groeien als speler. Zijn positieve instelling en toewijding aan het team maken hem een waardevolle aanwinst voor de club, en zijn gedrevenheid om te slagen zal hem ongetwijfeld helpen om zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal.