×
Home Nieuws Livescore

Geen overstap naar Fenerbahçe voor Devyne Rensch, wel interesse.

Geen overstap naar Fenerbahçe voor Devyne Rensch, wel interesse.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 19:32 uur

De geruchten over een mogelijke overstap van Devyne Rensch naar Fenerbahçe kunnen voorlopig de koelkast in. Hoewel de 21-jarige verdediger van Ajax momenteel niet op weg lijkt naar de Turkse club, blijft zijn reputatie groeien in heel Europa. Het management van Rensch heeft aan het Turkse Takvim laten weten dat de jonge talentvolle speler in de schijnwerpers staat van diverse topclubs over het hele continent.

Met zijn indrukwekkende optredens voor Ajax heeft Rensch bewezen een veelbelovende speler te zijn die de aandacht trekt van verschillende vooraanstaande clubs. Hoewel Fenerbahçe op dit moment niet in beeld lijkt te zijn voor een transfer, is het duidelijk dat de verdediger op de radar staat van meerdere Europese grootmachten. Zijn management benadrukt dan ook dat de interesse in Rensch verder reikt dan alleen de Turkse competitie.

De jonge Nederlander heeft met zijn sterke spel en potentieel laten zien dat hij een speler is om in de gaten te houden. Zijn managementsteam heeft aangegeven dat er momenteel geen concrete plannen zijn voor een overstap naar Fenerbahçe, maar dat de interesse van clubs in heel Europa blijft groeien. Rensch blijft zich ontwikkelen en zijn toekomst in het Europese voetbal ziet er veelbelovend uit, ongeacht waar zijn volgende stap hem naartoe zal leiden.