×
Home Nieuws Livescore

Rayane Bounida schittert bij Ajax O19, contract onzeker

Rayane Bounida schittert bij Ajax O19, contract onzeker
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 15:48 uur

Het talentvolle Belgische voetbaltalent Rayane Bounida lijkt eindelijk zijn draai te hebben gevonden bij Ajax O19. De jonge speler, die in de zomer van 2022 met veel ophef werd binnengehaald, heeft tot nu toe niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die aan hem gesteld werden. Echter, dit seizoen lijkt hij eindelijk zijn potentieel te benutten en zijn stempel te drukken op het team.

Bounida's verbeterde prestaties hebben de aandacht getrokken van zowel fans als clubleiding, maar er is ook een schaduwzijde. Het contract van de Belgische speler is momenteel onderwerp van discussie en gesprek binnen de club. Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Bounida bij Ajax en of hij zijn verblijf in Amsterdam zal verlengen.

De 19-jarige middenvelder heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om een belangrijke speler te worden voor Ajax O19 en mogelijk zelfs voor het eerste elftal. Het is nu aan de club en Bounida zelf om tot een overeenkomst te komen over zijn contract, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn ontwikkeling en bijdrage aan het team. De komende periode zal cruciaal zijn voor de toekomst van deze veelbelovende speler binnen de club.