×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid overweegt Jeremie Frimpong als opvolger Carvajal

Real Madrid overweegt Jeremie Frimpong als opvolger Carvajal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 15:08 uur

Het lijkt erop dat de Nederlandse voetballer Jeremie Frimpong in de schijnwerpers staat als potentiële opvolger van Dani Carvajal bij Real Madrid. De jonge wingback, momenteel spelend voor Bayer Leverkusen, wordt genoemd als een van de kandidaten die de Spaanse club zou kunnen versterken. Frimpong zelf schijnt enthousiast te zijn over de mogelijkheid om naar de Spaanse hoofdstad te verhuizen.

Met zijn snelheid, technische vaardigheden en aanvallende spelstijl heeft Frimpong indruk gemaakt in de Bundesliga en lijkt hij klaar te zijn voor de stap naar een topclub als Real Madrid. De 20-jarige Nederlander heeft laten zien dat hij zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje staat en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van coach Carlo Ancelotti.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen of onderhandelingen zijn gemeld, groeit de speculatie rondom Frimpong en Real Madrid. De transfermarkt is altijd vol verrassingen en het zou interessant zijn om te zien hoe deze mogelijke overgang zich verder ontwikkelt. Voor nu blijft Frimpong gefocust op zijn prestaties bij Bayer Leverkusen, maar een transfer naar een club als Real Madrid zou een droom zijn die uitkomt voor de jonge talentvolle verdediger.