×
Home Nieuws Livescore

PSV ontevreden over Schouten's onthulling knieblessure Oranje afwezigheid

PSV ontevreden over Schouten's onthulling knieblessure Oranje afwezigheid
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 14:16 uur

PSV heeft met verbazing gereageerd op de recente uitspraken van Jerdy Schouten in een interview met De Telegraaf. De middenvelder heeft onthuld dat zijn afwezigheid bij het Nederlands elftal niet te wijten is aan vermoeidheid, zoals aanvankelijk werd gedacht, maar aan een knieblessure. Deze onthulling heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld.

De Eindhovense club PSV, waar Schouten momenteel onder contract staat, is niet blij met de timing en de inhoud van de uitspraken van de middenvelder. De clubleiding had liever gezien dat dit soort zaken intern besproken zouden worden, in plaats van via de media naar buiten te komen. Het is duidelijk dat PSV niet op de hoogte was van de ernst van de blessure van Schouten en dat dit voor de nodige frustratie heeft gezorgd.

De onthulling van Schouten werpt ook een nieuw licht op de situatie rondom zijn afwezigheid bij het Nederlands elftal. Eerder werd gedacht dat de middenvelder rust kreeg vanwege vermoeidheid, maar nu blijkt dat er een serieuze blessure in het spel is. Het is nog onduidelijk hoe lang Schouten uit de roulatie zal zijn en wat dit betekent voor zijn toekomstige selecties voor Oranje. PSV zal de komende tijd nauwlettend in de gaten houden hoe de situatie zich ontwikkelt en hoe Schouten herstelt van zijn knieblessure.