×
Home Nieuws Livescore

KNVB aanklager stelt schorsing Bosz voor na kritiek

KNVB aanklager stelt schorsing Bosz voor na kritiek
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 14:08 uur

De KNVB-aanklager heeft voorgesteld om Peter Bosz te schorsen voor één wedstrijd vanwege zijn kritiek op scheidsrechter Danny Makkelie. Dit nieuws is naar buiten gebracht door zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Bosz, de coach van PSV, en de club zelf zijn echter niet van plan om akkoord te gaan met deze voorgestelde schorsing.

De harde woorden van Bosz over Makkelie hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. De trainer uitte zijn onvrede over de beslissingen van de scheidsrechter tijdens een recente wedstrijd, wat nu heeft geleid tot het voorstel voor een schorsing. Bosz staat bekend om zijn passie en directheid, maar deze keer lijkt hij de grens te hebben overschreden volgens de KNVB-aanklager.

PSV, als club, staat volledig achter hun coach en zal naar verwachting in beroep gaan tegen de voorgestelde schorsing. De Eindhovenaren willen Bosz graag langs de zijlijn hebben tijdens de komende wedstrijden en zullen er alles aan doen om zijn straf te minimaliseren of zelfs ongedaan te maken. Het belooft een interessante juridische strijd te worden tussen de KNVB en PSV in de komende dagen.