×
Home Nieuws Livescore

AC Milan toont interesse in Noa Lang en Skov Olsen

AC Milan toont interesse in Noa Lang en Skov Olsen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 13:08 uur

AC Milan heeft zijn oog laten vallen op Noa Lang, zo meldt de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. De aanvaller van PSV staat hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse club. Naast Lang heeft AC Milan ook interesse getoond in Andreas Skov Olsen, die momenteel in de belangstelling staat van Feyenoord. De geruchten wijzen op een mogelijke transfer van een van deze spelers tijdens de winterse transferperiode.

Noa Lang heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn prestaties bij PSV en heeft daarmee de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. AC Milan ziet in de talentvolle aanvaller een versterking voor hun team en is bereid om stappen te ondernemen om hem naar Italië te halen. De club hoopt met Lang hun aanval te versterken en meer diepgang te creëren in het spel.

Ook Andreas Skov Olsen staat op het lijstje van AC Milan. De Deense aanvaller, die momenteel speelt voor Bologna en in de belangstelling staat van Feyenoord, wordt gezien als een potentiële aanwinst voor de Italiaanse club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Skov Olsen een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor AC Milan. De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het bepalen van de toekomst van deze talentvolle spelers.