×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Adidas lanceren jubileumshirt ter ere van 125-jarig bestaan

Ajax en Adidas lanceren jubileumshirt ter ere van 125-jarig bestaan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 10:48 uur

Ajax en Adidas slaan de handen ineen om een speciaal jubileumshirt op de markt te brengen ter ere van het 125-jarig bestaan van de club. Dit opmerkelijke nieuws werd bekendgemaakt door het betrouwbare Footy Headlines, dat doorgaans goed op de hoogte is van ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Het jubileumshirt zal naar verwachting een uniek ontwerp hebben dat de rijke geschiedenis en successen van Ajax weerspiegelt. Fans van de club kunnen zich verheugen op een bijzonder collectorsitem dat symbool staat voor de lange en glorieuze traditie van de Amsterdamse voetbalclub.

Met de lancering van dit speciale shirt zetten Ajax en Adidas een belangrijke mijlpaal in de viering van het 125-jarig bestaan van de club. Het is een eerbetoon aan de vele legendarische spelers, trainers en momenten die de club door de jaren heen hebben gevormd tot een van de meest geliefde en succesvolle voetbalclubs in Nederland en daarbuiten.

Het jubileumshirt zal ongetwijfeld snel uitverkocht raken, gezien de grote populariteit van Ajax en de verzameldrang van fans wereldwijd. De samenwerking tussen Ajax en Adidas belooft een uniek en memorabel jubileumshirt op te leveren dat een ereplaats zal krijgen in de harten van supporters en verzamelaars over de hele wereld.