×
Home Nieuws Livescore

Wim Jong assistent-trainer Oranje tot WK 2026, Koeman blij

Wim Jong assistent-trainer Oranje tot WK 2026, Koeman blij
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 oktober 2024 08:32 uur

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands elftal, heeft met veel enthousiasme gereageerd op de aanstelling van Wim Jong als assistent-trainer van Oranje. Jong zal tot en met het WK van 2026 aanblijven in deze rol, wat voor Koeman een waardevolle toevoeging aan zijn technische staf betekent. Met de ervaring en expertise van Jong hoopt Koeman de prestaties van het Nederlands elftal naar een hoger niveau te tillen en successen te behalen op internationale toernooien.

Wim Jong, die al eerder succesvol samenwerkte met Koeman bij verschillende clubs, is verheugd met de kans om bij het Nederlands elftal aan de slag te gaan. Zijn kennis en kunde als assistent-trainer zullen een belangrijke rol spelen in het verder ontwikkelen van het team en het behalen van sportieve doelen. Jong kijkt ernaar uit om samen met Koeman en de spelers te werken aan een succesvolle toekomst voor Oranje.

De aanstelling van Wim Jong als assistent-trainer van het Nederlands elftal markeert een nieuwe fase in de samenstelling van de technische staf. Met zijn ervaring en toewijding zal Jong een waardevolle bijdrage leveren aan het team en de ambities van Koeman om van Oranje een geduchte tegenstander te maken op het internationale toneel. De samenwerking tussen Koeman en Jong belooft veel goeds voor de toekomst van het Nederlands elftal en de fans kunnen reikhalzend uitkijken naar wat dit duo zal bereiken in de komende jaren.