×
Home Nieuws Livescore

Pavlidis zet Griekenland op voorsprong tegen Engeland op Wembley

Pavlidis zet Griekenland op voorsprong tegen Engeland op Wembley
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 22:40 uur

In een historische wedstrijd tussen Griekenland en Engeland heeft Vangelis Pavlidis zijn naam in de boeken geschreven door zijn land op voorsprong te zetten. De voormalige AZ-speler is de eerste Griekse voetballer die ooit heeft gescoord op het legendarische Wembley-stadion. Met een doelpunt dat de harten van de Griekse fans sneller deed kloppen, liet Pavlidis zien dat hij een spits van formaat is.

Na het vieren van zijn belangrijke treffer, bracht Pavlidis een ontroerend eerbetoon aan de overleden George Baldock. Met een gebaar dat de eenheid en broederschap in de voetbalwereld benadrukte, toonde de Griekse spits zijn respect voor zijn collega die niet meer onder ons is. Het gebaar van Pavlidis raakte niet alleen de Griekse supporters, maar ook de Engelse fans die de sportieve en menselijke waarden van het voetbal omarmen.

De goal van Pavlidis en zijn eerbetoon aan Baldock zullen voor altijd herinnerd worden als een bijzonder moment in de voetbalgeschiedenis. Met zijn prestatie heeft de Griekse spits niet alleen zijn eigen naam gevestigd, maar ook een boodschap van solidariteit en respect overgebracht die verder reikt dan de grenzen van het voetbalveld.