×
Home Nieuws Livescore

Dumfries onthult: snel nieuw contract bij Internazionale

Dumfries onthult: snel nieuw contract bij Internazionale
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 22:16 uur

Voetballer Denzel Dumfries staat op het punt om zijn toekomst bij Internazionale veilig te stellen door binnenkort een nieuw contract te ondertekenen. De 28-jarige rechtsback heeft laten doorschemeren dat er goed nieuws op komst is in de Italiaanse hoofdstad, met de belofte van een frisse overeenkomst in het verschiet.

Na een succesvolle periode bij de Italiaanse topclub lijkt Dumfries klaar te zijn voor een langere verbintenis, waarbij hij zijn waarde op het veld heeft bewezen en het vertrouwen van de clubleiding heeft gewonnen. Met zijn solide prestaties en toewijding aan het team heeft de Nederlandse international zich onmisbaar gemaakt voor Inter.

De aankomende contractverlenging zal niet alleen de banden tussen Dumfries en Internazionale versterken, maar ook zijn positie als een van de sleutelspelers van het team bevestigen. Fans van de club kunnen zich verheugen op een langere samenwerking met de talentvolle rechtsback, die zijn stempel blijft drukken op het Italiaanse voetbalpodium.