×
Home Nieuws Livescore

Bayern München teleurgesteld in mobiliteit Matthijs de Ligt

Bayern München teleurgesteld in mobiliteit Matthijs de Ligt
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 20:08 uur

Bayern München heeft naar verluidt grote zorgen geuit over de flexibiliteit van Matthijs de Ligt. Volgens berichten van The Daily Mail was de clubleiding van de Duitse grootmacht 'teleurgesteld in de beperkte mobiliteit' van de voormalige Ajacied. De Ligt, die momenteel bij Juventus speelt, stond bekend om zijn kracht en verdedigende kwaliteiten tijdens zijn tijd bij Ajax. Echter, lijkt het erop dat Bayern München twijfels heeft over zijn vermogen om zich aan te passen aan het snelle en dynamische spel in de Bundesliga.

De Nederlandse verdediger werd in het verleden beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in Europa en maakte een indrukwekkende overstap naar Juventus. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft De Ligt al laten zien dat hij kan uitblinken op het hoogste niveau. Toch lijkt het erop dat Bayern München niet overtuigd is van zijn vermogen om te voldoen aan de eisen van hun team en speelstijl.

De zorgen van Bayern München over de mobiliteit van De Ligt kunnen een grote rol spelen in eventuele toekomstige transferbeslissingen. Het is bekend dat de club altijd op zoek is naar versterkingen om hun positie als topclub in Europa te behouden. Of deze twijfels daadwerkelijk invloed zullen hebben op eventuele onderhandelingen met De Ligt of Juventus, blijft voorlopig nog onduidelijk. De Ligt zal zich nu moeten bewijzen en laten zien dat hij in staat is om aan de verwachtingen van topclubs te voldoen, ongeacht de twijfels die er bestaan.