×
Home Nieuws Livescore

Juventus volgt Ajax-talent Hato: vertrek voor 30 miljoen

Juventus volgt Ajax-talent Hato: vertrek voor 30 miljoen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 16:32 uur

Ajax houdt vast aan een stevige prijs voor het vertrek van Jorrel Hato. Volgens het Italiaanse Calciomercato zal de Amsterdamse club alleen serieus overwegen om de achttienjarige verdediger te laten gaan als er een bod van meer dan dertig miljoen euro op tafel komt. Juventus wordt genoemd als een van de clubs die Hato nauwlettend in de gaten houdt.

De jonge talentvolle speler heeft de aandacht getrokken van de Italiaanse grootmacht, die geïnteresseerd is in het versterken van hun verdediging met de veelbelovende Nederlander. Ajax staat bekend om het opleiden van talentvolle spelers en lijkt nu te kunnen profiteren van de interesse van Juventus in Hato.

Hoewel Ajax open lijkt te staan voor een mogelijke transfer van Hato, zullen geïnteresseerde clubs dieper in hun buidel moeten tasten om de deal te laten slagen. Met een vraagprijs van boven de dertig miljoen euro lijkt Ajax vastbesloten om de waarde van hun talent te benadrukken en een eventueel vertrek goed te laten renderen. Juventus zal dus flink moeten investeren als ze Hato aan hun selectie willen toevoegen.