×
Home Nieuws Livescore

Bryan Linssen onthult: vertrek bij Feyenoord niet gewenst

Bryan Linssen onthult: vertrek bij Feyenoord niet gewenst
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 14:16 uur

Voormalig Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen heeft eindelijk zijn stilzwijgen doorbroken over zijn vertrek bij de Rotterdamse club. De 34-jarige speler, die afgelopen jaar de overstap maakte naar het Japanse Urawa Red Diamonds, onthulde dat zijn afscheid niet geheel vrijwillig was. Linssen, die aanvankelijk niet weg wilde uit Rotterdam-Zuid, heeft nu een boekje opengedaan over de achtergrond van zijn transfer.

In een recent interview gaf Linssen toe dat zijn vertrek bij Feyenoord niet geheel volgens plan verliep. De ervaren aanvaller had aanvankelijk de intentie om bij de club te blijven en zijn waardevolle bijdrage voort te zetten. Echter, door omstandigheden buiten zijn controle werd hij gedwongen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Japan. Dit nieuws zal ongetwijfeld de fans van Feyenoord en Linssen zelf verrassen.

Linssen, die bekend staat om zijn strijdlust en doelpunten, kijkt nu met gemengde gevoelens terug op zijn tijd bij Feyenoord. Ondanks zijn onverwachte vertrek koestert hij warme herinneringen aan de club en de supporters. De aanvaller benadrukte dat hij altijd met trots het Feyenoord-shirt heeft gedragen en dankbaar is voor de steun die hij heeft ontvangen tijdens zijn periode in Rotterdam.

Met zijn nieuwe avontuur in Japan hoopt Linssen zijn carrière verder te verrijken en zijn kwaliteiten te blijven tonen op het internationale toneel. Hoewel zijn vertrek bij Feyenoord wellicht onverwacht was, kijkt de aanvaller vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om ook bij Urawa Red Diamonds zijn stempel te drukken.