×
Home Nieuws Livescore

Rob Jacobs kritisch op moeizame start Brian Priske

Rob Jacobs kritisch op moeizame start Brian Priske
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 10 oktober 2024 11:48 uur

Voormalig trainer van Feyenoord, Sparta Rotterdam en Excelsior, Rob Jacobs, heeft zijn ongenoegen geuit over de prestaties van Brian Priske bij Feyenoord. De Deense coach heeft een lastige seizoenstart gehad in Rotterdam, wat heeft geleid tot kritiek van Jacobs. De ervaren Jacobs, die zelf bekend staat om zijn kennis van het vak, is van mening dat Priske nog niet heeft laten zien wat hij in huis heeft als hoofdtrainer van de club.

Jacobs, die een schat aan ervaring heeft in het Nederlandse voetbal, benadrukt dat de druk bij een topclub als Feyenoord altijd hoog is. Hij vindt dat Priske tot nu toe niet heeft kunnen voldoen aan de verwachtingen die bij zo'n prestigieuze club horen. Jacobs benadrukt dat het belangrijk is voor Priske om snel verbetering te laten zien om het vertrouwen van de fans en het bestuur terug te winnen.

De kritiek van Jacobs komt op een moment dat Feyenoord op zoek is naar stabiliteit en succes op het veld. Met de club die strijdt om een plek in de top van de Eredivisie, is het van cruciaal belang dat Priske zijn stempel weet te drukken en het tij weet te keren. Jacobs hoopt dat zijn woorden Priske zullen motiveren om het beste uit zichzelf en het team te halen, zodat Feyenoord weer kan schitteren zoals de fans gewend zijn.