×
Home Nieuws Livescore

Paul Pogba niet in gesprek met Olympique Marseille

Paul Pogba niet in gesprek met Olympique Marseille
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 23:16 uur

Er is opheldering gekomen over de geruchten rondom de toekomst van voetballer Paul Pogba. Eerder werd gemeld dat de Franse middenvelder in gesprek was met Olympique Marseille, maar volgens bronnen bij RMC Sport blijkt dit niet het geval te zijn. Er is geen enkel contact geweest tussen Pogba en de club uit Marseille, waardoor de speculaties over een mogelijke transfer naar de Ligue 1-club voorlopig van de baan zijn.

De transfergeruchten rondom Paul Pogba hielden de gemoederen flink bezig, maar nu lijkt er dus een einde te komen aan de speculaties over zijn toekomst. De 28-jarige speler, die momenteel onder contract staat bij Manchester United, blijft voorlopig dus gewoon in Engeland. Het nieuws dat er geen gesprekken zijn geweest met Olympique Marseille zal ongetwijfeld opluchting brengen bij de fans van zowel de Franse club als bij de supporters van Manchester United.

Paul Pogba staat bekend om zijn creativiteit en technische vaardigheden op het veld, en zijn aanwezigheid bij Manchester United wordt door velen gewaardeerd. Hoewel er in het verleden regelmatig geruchten zijn geweest over een mogelijk vertrek van Pogba bij de Engelse club, lijkt het er nu op dat hij voorlopig trouw blijft aan The Red Devils. De focus van de middenvelder zal nu waarschijnlijk volledig liggen op het komende seizoen en het behalen van successen met zijn huidige team.