×
Home Nieuws Livescore

Courtois op weg terug voor clash met Barcelona.

Courtois op weg terug voor clash met Barcelona.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 21:48 uur

Na een periode van afwezigheid wegens blessureleed, lijkt Thibaut Courtois weer in de startblokken te staan om zijn rentree te maken bij Real Madrid. Volgens het Spaanse medium MARCA is de Belgische doelman op de weg terug en mikt hij op een terugkeer in de wedstrijd tegen FC Barcelona op 26 oktober. Courtois heeft sinds 29 september niet meer tussen de palen gestaan voor De Koninklijke, maar lijkt nu klaar om zijn team weer van dienst te zijn.

De blessure van Courtois kwam op een ongelukkig moment voor Real Madrid, aangezien de doelman een belangrijke schakel is in het team van trainer Carlo Ancelotti. Zijn afwezigheid heeft ervoor gezorgd dat backup-doelman Alphonse Areola zijn kans heeft gekregen onder de lat. Echter, met de terugkeer van Courtois in het vooruitzicht, zal Ancelotti binnenkort weer kunnen beschikken over zijn eerste keus op doel.

Courtois zal er alles aan doen om op tijd fit te geraken voor de Clasico tegen aartsrivaal FC Barcelona. De wedstrijd op 26 oktober is altijd een beladen duel en de aanwezigheid van de ervaren doelman kan een grote boost betekenen voor Real Madrid. Fans van De Koninklijke zullen dan ook reikhalzend uitkijken naar de mogelijke rentree van Courtois en hopen dat hij snel weer zijn klasse kan tonen op het veld.