×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag blijft Manchester United manager na crisisberaad

Ten Hag blijft Manchester United manager na crisisberaad
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 17:32 uur

Manchester United heeft besloten om Erik ten Hag voorlopig aan te houden als manager, na een intens 'urenlang crisisberaad' binnen de Engelse topclub. Volgens bronnen die ESPN heeft gesproken, is de beslissing genomen na een grondige evaluatie van de huidige situatie. Tijdens de vergadering werd ook de naam van voormalig voetbalster Ruud van Nistelrooij genoemd als mogelijke kandidaat voor een rol binnen de club.

Ten Hag, die eerder succesvol was bij Ajax, heeft sinds zijn aanstelling bij Manchester United gemengde resultaten behaald. Ondanks enkele teleurstellende prestaties heeft de clubleiding besloten om vertrouwen te blijven houden in de Nederlandse manager. De supporters van Manchester United zullen nu hopen dat Ten Hag met zijn tactische kennis en ervaring het tij kan keren voor de club.

De mogelijke betrokkenheid van Ruud van Nistelrooij bij Manchester United voedt de speculaties over eventuele veranderingen binnen de technische staf. Van Nistelrooij, die een succesvolle carrière als spits achter de rug heeft, zou kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de spelers en het verbeteren van de aanval van de club. Het is echter nog niet duidelijk welke rol de voormalige topscorer precies zou gaan vervullen bij Manchester United.

De komende periode zal cruciaal zijn voor zowel Erik ten Hag als Manchester United, aangezien de druk om te presteren hoog blijft. Met de steun van de clubleiding en mogelijk de toevoeging van Ruud van Nistelrooij aan de staf, hoopt de Engelse topclub weer op te krabbelen en successen te behalen in zowel nationale als internationale competities.