×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord boekt op één na beste resultaat ooit

Feyenoord boekt op één na beste resultaat ooit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 15:32 uur

Feyenoord heeft vandaag met trots de financiële resultaten van het boekjaar 2023/24 bekendgemaakt. De Rotterdamse club heeft een nettowinst van maar liefst 9,5 miljoen euro geboekt, wat het op één na beste resultaat in de geschiedenis van de club is. Deze indrukwekkende prestatie toont aan dat Feyenoord zowel op het veld als daarbuiten succesvol is.

De positieve jaarcijfers zijn een weerspiegeling van het harde werk en de toewijding van zowel het management als de spelers van Feyenoord. De club heeft de afgelopen periode efficiënt en effectief gewerkt om financiële stabiliteit te waarborgen en te streven naar groei en ontwikkeling. De nettowinst van 9,5 miljoen euro zal Feyenoord in staat stellen om te investeren in verdere verbeteringen en versterkingen.

Met deze financiële resultaten kan Feyenoord met vertrouwen naar de toekomst kijken. De club kan nu plannen maken voor verdere groei en succes, zowel op sportief als zakelijk gebied. De supporters van Feyenoord kunnen trots zijn op de prestaties van hun club en hopen op een nog succesvoller seizoen in de toekomst. Feyenoord blijft streven naar excellence en wil zowel op nationaal als internationaal niveau een prominente rol spelen.