×
Home Nieuws Livescore

Andreas Skov Olsen wilde naar Feyenoord, bevestigt Deen.

Andreas Skov Olsen wilde naar Feyenoord, bevestigt Deen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2024 15:16 uur

De Deense voetballer Andreas Skov Olsen heeft laten weten dat hij openstond voor een mogelijke transfer naar Feyenoord. In een interview met Tipsbladet onthulde de aanvaller dat hij deze zomer hoog op het verlanglijstje stond van de Rotterdammers. Skov Olsen, die momenteel speelt voor Bologna in de Serie A, gaf aan dat hij de interesse van Feyenoord als een grote eer beschouwde en dat hij zeker openstond voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

De 21-jarige aanvaller geniet al geruime tijd bekendheid vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld en zijn potentieel om uit te groeien tot een topspeler. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Skov Olsen de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa, waaronder Feyenoord. De Rotterdamse club zag in hem een waardevolle aanwinst die het team kon versterken en voor meer aanvallende dreiging kon zorgen.

Hoewel een transfer naar Feyenoord deze zomer niet tot stand is gekomen, sluit Skov Olsen een toekomstige overstap naar de Eredivisie niet uit. De Deense international blijft gefocust op zijn ontwikkeling als speler en staat open voor nieuwe mogelijkheden die zich in de toekomst kunnen voordoen. Voor nu blijft hij zich inzetten voor Bologna en hoopt hij zijn talent verder te ontplooien in de Italiaanse competitie.